Categorieën

Shoarmabroodje ‘gezond’

Gisteren na een mislukte babi ketjap hebben wij shoarma gegeten.

Natuurlijk een beetje stom om niet goed op te letten hoeveel water nog in de pan zit met stoven…..
Hele babi ketjap verbrand!

Ik had nog wat snels en makkelijks liggen en dat was shoarma.
Voor de babi ketjap had ik een aantal eieren gekookt welke ik nu over had.

Ik heb een broodje shoarma gemaakt maar net even anders…

Hoofdgerecht 2 personen
Ingredienten:
– 300-400 gr. shoarma
– pitabroodjes
– 2 gekookte eieren
– ijsbergsla, reepjes
– 1 tomaat, reepjes
– 4 el mayonaise
– 2 tl citroensap
– knoflookpoeder (of naar smaak)
– 1 tl dragon
– o,5 tl suiker
– o,5 tl selderie

Bereiding:
Bak de shoarma gaar.
Bak de pita’s in een broodrooster of in de oven met aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de eieren in plakjes of prak de eieren.

Meng de mayonaise, knoflookpoeder, dragon, suiker, selderie en citroensap tot een sausje.

Serveer de ijsbergsla, tomaat en eieren los van elkaar.
Vul het broodje naar gelang, eet smakelijk!!

En hierbij mijn broodje shoarma gezond!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *