Categorieën

Tortilla’s ala Webby

Dit warme hoofdgerecht heeft een lekkere frisse bite door de ijsbergsla en tomaat.
Met een twist van mezelf erin maakt dit de tortilla’s ala Webby.
In een handomdraai staat dit op tafel, ideaal als je niet veel tijd of zin hebt om te koken.

Ik raad aan om dit met creme fraiche te eten, dit maakt het geheel nog wat frisser.


Recept tortilla’s ala Webby

Hoofdgerecht 2 personen

Ingrediënten

  • 1 pak tortillas
  • 300 gr rundergehakt
  • 1 teen knoflook
  • paar champignons
  • 2 eieren
  • 1 tomaat, in blokjes
  • 0,5 krop ijsbergsla
  • basilicum
  • peterselie
  • peper

Voorbereiden:
Snij de ijsbergsla in reepjes.

Bereiden:
Fruit de knoflook in de wok, doe het gehakt erbij en bak het rul, doe hierbij de eieren in de pan en roerbak het geheel.
Wanneer de eieren gaar zijn voeg je de champignons, tomaat, basilicum, peper, peterselie toe. Bak alles nog een paar minuten door.
Bereid de tortillas volgens de gebruiksaanwijzing.
Schep de ijsbergsla op de warme tortillas, verdeel hierna het gehaktmengsel eroverheen (voeg eventueel mayonaise toe) en rol de tortillas op.

Tip:
Lekker met mayonaise of creme fraiche.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *