
Zaden
De sla met zaden hebben we opgehangen in de keuken om te drogen zodat we de zaden eruit konden halen. Dit is vrij goed gegaan en hebben een behoorlijk bakje vol met zaden! Maar hoe weet je nu dat ze goed en rijp zijn?
Ik heb ook zaden van mijn basilicum af gekregen maar je zag duidelijk dat ze niet goed waren als je ze vergelijkt met de zaden die ik gekocht heb.
De afrikaan heeft ook een *piep* hoeveelheid zaden afgegeven.
Een hand vol en dat was nog maar 1 plant, voortaan hoef ik geen zaden meer te kopen…
Vensterbank
Basilicum rood+groen, citroenmelisse, pottomaat, zebratomaat, tomaat, cherrytomaat, salie, bonenkruid, amish deer tongue, aardbei.
Van de peterselie heb ik 1 plant gedroogd en 1 plant ingevroren met olie.

Tomaat in rijping

Pottomaat

Zebratomaat

Cherrytomaat:

Balkon begint steeds leger te raken door het steeds koudere wordende weer:
Wortels, broccoli, spruiten, pompoen, komkommer, basilicum, peterselie en Amish deer togue staan nog buiten en diverse bloemen.

Paarse wortel
Nog 1 maand denk ik

Paarse spruitkool
Geplaagd door luizen wilt de groei niet doorzetten

Pompoen begint houtachtig te worden, deze gaat binnenkort geoogst worden.

Broccoli vooraan, daarachter de wortels.
