Categorieën

Gehaktballen

Een geslaagde gehaktbal recept wat ik onlangs heb geprobeerd. Niet sponsig maar wel sappig genoeg.. Erg lekker! Een aanrader voor iedereen als die gehaktballen gaat maken.
Hoofdgerecht
Bereidingstijd 30-60 minuten

Ingredienten
– 500 gr. gehakt
– 1 beschuit
– scheutje koffieroom
– ui, gesnipperd
– mosterd
– 1 el ketjap manis
– zwarte peper
– 1 tl nootmuskaat
– 0,5 tl gemalen kruidnagel
-1 ei

Bereiding:

Meng alle ingredienten goed door elkaar.
Vorm er daarna 4 ballen van.
Flinke klont boter in de pan laten smelten. Voeg de ballen toe.
Goed aanbakken aan alle zijdes. Zet het vuur lager en laat het een uur sudderen, met regelmatig keren.

Lekker met aardappelpuree en groente naar keuze.

Eets smakelijk|!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *