Ravioli met romige kaassaus
Ravioli met romige kaassaus is een vliegensvlug receptje welke in 15 minuten op tafel staat. Lekker na een drukke dag werk. Wij vinden dit recept erg smakelijk en makkelijk om te maken.
Ingrediënten
- 50 gr. pijnboompitten
- 250 gr. ravioli funghi
- 1 el tijm
- 1 teen knoflook
- 30gr. boter
- 250ml kookroom
- 80 gr. parrano snippers
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitjes al omscheppend in 5min. goudbruin. Schep op een bord om af te laten koelen.
Breng een pan met water aan de kook en kook de ravioli volgens de aanwijzigingen op de verpakking gaar. Giet dit af.
Snijd de knoflook klein. Smelt boter in de koekepan en fruit de knoflook en bak even kort de tijm mee. Schenk de kookzuivel erbij en breng het zachtjes aan de kook. Voeg al roerend in delen de helft van de kaas toe en meng tot een egale saus.
Verdeel de ravioli en saus over de borden en bestrooi met de pijnboompitjes en de rest van de kaassnippers.