Pasta met gehakt en gebakken uitjes

Als je groentes niet zo lekker vind en niet zo van koken houd dan is dit het ideale recept. Lekker, simpel en weinig groentes.
Hoofdgerecht 2-3 personen
Bereidingstijd: 30 min
– 500gr. gehakt
– 100ml melk
– tagliatella
– 1 ui
– marjoraan / marjolein
– 150gr. kaas
– gebakken uitjes
– 1 groentebouillon blokje
– peper/zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Pel en snipper de ui.
Bak het gehakt rul in de pan. Voeg de ui en de marjolein toe bij het gehakt en meng dit goed. Voeg 300 ml water toe en 100 ml melk en roer het groentebouillon blokje erdoor. Breng het aan de kook en zet daarna het vuur zachter.
Breek de tagliatelle klein en verdeel dit op de bodem van de ovenschaal.
Doe het gehaktmengsel daarboven op en bestrooi het geheel met kaas en gebakken uitjes.
Zet de schaal voor 15-20 minuten in de oven