1

Lasagnette met kip, broccoli en kaassaus

Een lekker en gezond recept om lasagnette met kip, broccoli en kaassaus te maken. Het is ook vrij snel klaar en eenvoudig te maken. Ik vind het erg smakelijk en is voor herhaling vatbaar. Misschien ook wel voor jou!

Ingrediƫnten

  • 500 gr. broccoli
  • 2 teentjes knoflook
  • 300 gr. kipfilet
  • 250ml kookroom
  • 175gr. geraspte kaas
  • 1 pak lasagnebladen

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de broccoli in roosjes. Kook de broccoli gaar in een ruime pan met water. Snijd de knoflook fijn en de kip in stukjes. Fruit de knoflook in een pan en bak de kipstukjes gaar. Voeg de kookroom toe aan de knoflook en kip en de helft van de geraspte kaas. Roer het geheel goed om en laat het wat indikken zodat het een wat dikkere saus is. Breng op smaak met peper.

Verdeel een deel van de broccoli en kipsaus over de ovenschaal en leg daarboven op de lasagnebladen en voeg daarna weer wat broccoli en kipsaus toe en eindig met de lasagne bladen. Giet over de laatste lasagnebladen wat saus en de rest van de geraspte kaas.

Doe het daarna in de oven voor 20 minuten.