Hoe maak je croissantjes?

Het heeft inderdaad niet de traditionele vorm van een croissantje maar de smaak is er niet minder om!
Croissantjes maken met bladerdeeg hoeft niet langer te duren dan 25 minuten.
Het zelf maken van een croissantje met ham en kaas kost rond de 40 cent.
Bereidingstijd: 10 minuten
Oventijd: 15 a 20 minuten
– 6 bladerdeeg plakken
– 4 plakjes schouderham
– 100 – 150 gram kaas
– uienpoeder
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Ontdooi het bladerdeeg zoals aangegeven op de verpakking.
Rasp de kaas. Snijd de plakjes schouderham in blokjes.
Leg het bladerdeeg neer en strooi er kaas en ham op.
Vouw of rol het dicht. Niet te strak anders kan het bladerdeeg niet uitzetten.
Bestrooi het bladerdeeg met wat kaas en uienpoeder.
Zet het op een bakplaat in de oven voor 15 a 20 minuten