Webbyishere.nl
Elke week wat anders...

Hoofdmenu

  • Kook hoekje
  • Moestuin tips and tricks

Zoek in recepten

Categorieën

Tags

Art Basilicum kweken bladerdeeg recept de moestuin eenvoudige recepten pasta Gehakt gehakt ovenschotel groente kweken groente kweken blog groenten recepten groententuin Hoofdgerecht kipfilet recept kip recept komkommer kweken Komkommerplant kruidentuin kweken in flat moestuinbak moestuin blog moestuin ideeen moestuin ontwerp nagerechten recepten op balkon kweken ovengerecht pastagerechtjes potlood tekening Recept recept kipfilet Saus recepten simpele gerechten avondeten simpele lekkere recepten tekening tekeningen tekening maken thuis kweken Toetje tomaat kweken tomaat plant tomaten kweken tuinieren op balkon vegetarische recepten verhoogde moestuinbak volkstuin wokken
Powered by
Foodies WordPress Theme

Hete schnitzel met paksoi


Gisteren heb ik een lekker wok gerecht gemaakt met paksoi.
Paksoi is een nieuwe groente voor me en heb gewoon maar een beetje van dit en een beetje van dat gedaan met koken.
Een lekkere milde groente welke ik zeker vaker ga bereiden!

hete kip met paksoi

 

Hoofdgerecht 2 personen
Bereidingstijd: 30 minuten

-1 struik paksoi
– 2 schnitzels, ongepaneerd
– 1 mok droge pandan rijst (dit is genoeg voor 2 personen)
– 70 ml zoete chilisaus
– 1 ui, gesnipperd
– paprikapoeder
– oosterse roerbakolie
– peper, zout

Zet een grote pan water op voor de rijst en volg de aanwijzingen op de verpakking.
Maak de paksoi schoon en snij deze in reepjes. Snij de schnitzels in reepjes.

Doe een scheut olie in de wok.  Roerbak de ui tot deze glazig is en voeg dan de paksoi erbij roerbak dit geheel enkele minuten. Voeg de peper en zout toe naar eigen smaak.
Voeg de reepjes schnitzel erbij. Bak dit gaar.

Schenk de chilisaus erbij en laat dit op laag vuur doorpruttelen tot dat de rijst gaar is.
Giet de rijst af en voeg dit toe in de wok.
Laat het geheel niet meer dan enkele minuten even bakken.

Lekker met seroendeng.

Eet smakelijk!

image_pdfimage_print

Share this:

  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)

Geef een reactie Reactie annuleren

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


We gebruiken cookies op onze website. Als je accepteer klikt dan sta je toe dat alle cookies worden geplaatst.
Cookie instellingenAccepteer
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SAVE & ACCEPT