Webbyishere.nl
Elke week wat anders...

Hoofdmenu

  • Kook hoekje
  • Moestuin tips and tricks

Zoek in recepten

Categorieën

Tags

Art Basilicum kweken bladerdeeg recept de moestuin eenvoudige recepten pasta Gehakt gehakt ovenschotel groente kweken groente kweken blog groenten recepten groententuin Hoofdgerecht kipfilet recept kip recept komkommer kweken Komkommerplant kruidentuin kweken in flat moestuinbak moestuin blog moestuin ideeen moestuin ontwerp nagerechten recepten op balkon kweken ovengerecht pastagerechtjes potlood tekening Recept recept kipfilet Saus recepten simpele gerechten avondeten simpele lekkere recepten tekening tekeningen tekening maken thuis kweken Toetje tomaat kweken tomaat plant tomaten kweken tuinieren op balkon vegetarische recepten verhoogde moestuinbak volkstuin wokken
Powered by
Foodies WordPress Theme

Gnocchi ovenschotel met gehakt en spinazie


Een receptje gemaakt met gnocchi deze keer. Gnocchi is lekker te combineren met gehakt, spinazie en creme fraiche. We hebben dit al eens vaker gemaakt en is een blijvertje voor ons.

Hoofdgerecht voor 3-4 personen

Oventijd: 25 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingredienten

– 500 gr gnocchi
– 300 gr rundergehakt
– 225 gr diepvries spinazie
– 200 gr creme fraiche
– 175 gr kaas, geraspt
– 30 gr pijnboompitten
– 1 bouillonblokje
– halve ui
– 1 teen knoflook
– 1 el olie
– 1 el bloem

Voorbereiding

Rasp de kaas. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bereiding

Verwarm de spinazie in een pannetje met wat water.
Verwarm olie in een pan en bak het gehakt los. Voeg de ui en knoflook toe en bestuif het geheel met bloem. Bak het mengsel enkele minuten.
Voeg 300ml water, de creme fraiche en het bouillonblokje bij het gehakt.
Breng het aan de kook en laat het op zacht vuur 5 minuten sudderen.
Giet de spinazie af als deze klaar is.
Doe de helft van de kaas bij de gehaktsaus.
Breng het geheel op smaak met peper en zout.

Vet een ovenschaal in en doe de gnocchi en de spinazie erin. Giet de gehaktsaus eroverheen. Bestrooi het geheel met de rest van de kaas en de pijnboompitten.
Doe de schotel 25 minuten in de oven waarvan de laatste 5 minuten met ventilator aan.

image_pdfimage_print

Share this:

  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)

Geef een reactie Reactie annuleren

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


We gebruiken cookies op onze website. Als je accepteer klikt dan sta je toe dat alle cookies worden geplaatst.
Cookie instellingenAccepteer
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SAVE & ACCEPT