Categorieën

Aardbeien desserts

Nu het aardbeien seizoen is aangebroken zijn er ook weer verschillende aardbeien recepten te vinden in magazines. Ik heb twee aardbeien desserts gevonden en uit het magazine gescheurd. Het scheuren uit magazines doe ik eigenlijk altijd om ze vervolgens op te bergen in een map. In de “nog te maken” map.

Sabayon met aardbeien en pernod

Sabayon met aardbeien en pernod ziet er uit als een lekkere combinatie. Alhoewel ik nog niet weet wat pernod precies is. Waarschijnlijk een soort drank wat erin zou moeten. Je kent het vast wel dat je voor 1 receptje geen fles drank in huis haalt. Die fles komt namelijk toch niet zomaar op en wat als je het eigenlijk niet lekker vind… Dan zit je er mooi  mee. Ik ga dit receptje eerst een keer maken zonder de pernod, dat moet toch ook wel lekker zijn.

 

Aardbeien met muntroom

Aardbeien met muntroom, dat klinkt simpel genoeg. Alleen munt dat is niet zo ons ding maar wellicht is deze combinatie nu juist precies goed. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt en wordt straks ook met de aardbeien uit de moestuin gemaakt.